Co-Education in Green

Inici / Projectes

nom llarg

Descripció del projecte

El projecte Co-education in Green busca promoure una educació ambiental comunitària a través de l’aprenentatge basat en projectes. Va dirigit a educadors d’adults, però compta amb la participació dels estudiants, inclosos els que tenen necessitats especials, i la comunitat educativa local. Els principals destinataris són els educadors d’adults, els estudiants adults, especialment aquells amb necessitats especials, i la comunitat educativa, ja que el projecte s’enfoca en enfortir les competències en educació comunitària, problemes ambientals i accessibilitat per persones amb necessitats especials, així com habilitats de lideratge i motivació. S’espera que el projecte tingui un impacte en les comunitats locals involucrades, però que els seus resultats arribin també a nivell regional, nacional i internacional. El projecte fomentarà la cooperació internacional per la transferència de coneixements i experiències relacionades amb la co-creació d’espais verds compartits, i establirà una xarxa sostenible d’actors que treballen amb la transformació d’espais cap a zones més verdes, que aborden els diferents problemes que enfronten les comunitats en relació al seu entorn natural i la inclusió social. L’enfocament pedagògic de l’aprenentatge comunitari no formal busca promoure valors de no discriminació, ciutadania activa, integració en el context de la diversitat i protecció del medi ambient natural.

Objectius del projecte

Donar eines als educadors d’adults per que es converteixin en líders a les seves comunitats locals.

Promoure projectes cooperatius de transformació d’espais compartits en àrees més verdes i accessibles, fomentant la inclusió social, els valors comuns i la participació, així com per afrontar els problemes ambientals.

Resultats del projecte

Metodologia de creació d’espais verds compartits i procediments d’implementació.

Kit de capacitació online, per millorar les competències i habilitats dels educadors en matèria d’educació cooperativa orientada al medi ambient per mitjà de la transformació col·laboradora d’espais compartits en àrees verdes accessibles.

Manual per educadors d’adults i centres educatius sobre com co-crear jardins multi sensorials per adults amb necessitats especials. El resultat inclourà la organització d’un esdeveniment de co-creació d’un jardí multi sensorial en tots els països socis.

Dr. Michael Brown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus gravida sem odio. Proin volutpat tincidunt rutrum. Maecenas ac arcu purus. Cras suscipit posuere metus quis condimentum praesent euismod sem quis

Subcribe Our Newsletter