Digital Youth Work

Inici / Projectes

nom llarg

Descripció del projecte

El projecte D@YW és pioner en dissenyar un Kit d’Eines Complet i un Pack de Coneixements per a desenvolupar, implementar i supervisar, diverses estratègies inclusives per promoure un coneixement de possibilitats digitals en el treball juvenil amb l’objectiu de tancar la bretxa digital i promoure la creació d’associacions entre el treball juvenil, les parts interessades, les institucions, el mercat laboral, els actors polítics, els experts en TIC, els proveïdors i les empreses mitjançant:

La utilització del temps fora de l’horari laboral d’una manera constructiva per a establir Clubs / Laboratoris DIGITAL @ YOUTHWORK mentre que ofereixen oportunitats d’accés a la participació dels joves amb menys oportunitats, especialment les nenes.

La creació de sinergies entre organitzacions juvenils, les escoles i el món empresarial per a tancar la bretxa d’habilitats per a l’educació i el mercat laboral.

La introducció d’insígnies gratuïtes de lliure ús com a mètode per a validar i premiar les habilitats digitals adquirides tant pels joves com pels treballadors juvenils, aconseguint així transferibilitat, credibilitat i transparència.

La cooperació transnacional entre empreses per a l’organització de concursos, esdeveniments, mobilitat C1, moviment digital com a part de l’estratègia de la UE

El grup objectiu directe son joves (16-22 anys) amb necessitats, especialment les nenes, segons indica el Pla d’Acció Digital 2018, mentre que un grup objectiu indirecte és per als treballadors juvenils, els perfils dels quals es veuran actualitzats i enfortits.

 

Objectius del projecte

Enfortir els perfils dels treballadors juvenils, així com també, millorar la qualitat del Treball Juvenil a través del desenvolupament d’un Kit d’Eines Complet acompanyat d’un conjunt de nous materials d’ensenyament i aprenentatge per a donar suport a l’adquisició d’habilitats digitals tecnològiques pels joves.

El projecte té com a finalitat l’assoliment de l’objectiu del desenvolupament de capacitats digitals i tecnològiques segons els recents informes de la UE, per exemple, al Pla d’acció digital 2018, Agenda de noves habilitats 2017, Competències clau renovades 2018 com a enfoc per a tancar la bretxa digital amb el treball.

Resultats del projecte

Curs de desenvolupament professional d’habilitats digitals.

El programa DIGITAL @YOUTHWORK amb la progressió prevista i els indicadors necessaris.

També es proposarà un sistema de validació per a fer que les capacitats digitals siguin visibles, transparents i reconegudes.

Dr. Michael Brown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus gravida sem odio. Proin volutpat tincidunt rutrum. Maecenas ac arcu purus. Cras suscipit posuere metus quis condimentum praesent euismod sem quis

Llista d'enllaços

Subcribe Our Newsletter