Incleusion

Inici / Projectes

nom llarg

Descripció del projecte

L’associació ERASMUS+ “InclEUsion: Promoting social inclusion of immigrants with disabilities in Europe through improving competences of adult educators” està format per 6 socis amb experiència i coneixements diversos de Xipre, Alemanya, Grècia, Itàlia i Espanya.

Objectius del projecte

Fomentar la capacitat dels educadors (educadors d’adults, treballadors socials, personal i voluntaris d’organitzacions civils que treballen amb i per a grups d’adults desafavorits) per reconèixer els casos de doble discriminació mitjançant un enfocament més holístic i integrat de la lluita contra la discriminació.

Enfortir les competències professionals dels educadors sobre com reconèixer i portar els casos de doble discriminació en un context educatiu.

Promoure la inclusió social dels immigrants amb discapacitat i les condicions de salut a llarg termini mitjançant l’aprenentatge no formal i informal.

Enfortir la capacitat i l’habilitat de les organitzacions que ofereixen oportunitats d’aprenentatge als immigrants amb discapacitats mitjançant el desenvolupament d’un enfocament estratègic que capaciti als educadors d’adults per reflectir la dimensió antidiscriminatòria en l’educació d’adults.

Resultats del projecte

Base de dades interactiva amb informació sobre la legislació, els drets, els serveis de suport i les organitzacions en cada país associat

Curs de capacitació online per educadors d’adults

Compilació d’estudis de casos de bones pràctiques en matèria d’educació inclusiva i esdeveniments d’intercanvi en cada país
Plataforma interactiva online

Dr. Michael Brown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus gravida sem odio. Proin volutpat tincidunt rutrum. Maecenas ac arcu purus. Cras suscipit posuere metus quis condimentum praesent euismod sem quis

Llista d'enllaços

Subcribe Our Newsletter