Team of Art

Inici / Projectes

nom llarg

Descripció del projecte

L’accessibilitat als llocs públics fa que els visitants discapacitats se sentin més inclosos. Pot aconseguir-se mitjançant l’adaptació dels edificis o la seva digitalització. Gràcies al COVID19, aquestes mesures s’han accelerat o modificat, molts museus han creat recorreguts i exposicions digitals per que els visitants puguin accedir des de les seves cases. El projecte se centra en les persones poc qualificades o amb necessitats especials i pretén apropar-los-hi el patrimoni de la UE proposant-los-hi una experimentació narrativa i visual de l’art i barrejada amb l’adquisició de coneixements bàsics.

El projecte d’Erasmus+ “Team of Art” desenvoluparà el “Museu Digital Europeu” que serà accessible als estudiants que mai han tingut contacte amb la cultura clàssica europea, tindrà exposicions virtuals, 120 obres d’art animades i un glossari de paraules clau d’art, amb vídeos de llenguatge de signes. Els associats també elaboraran materials de capacitació destinats als professionals (educadors, formadors i mediadors).

Objectius del projecte

Resultats del projecte

Dossiers pedagògics i fitxes pràctiques

Una guia pedagògica per l’aplicació

Lecturer Teaching

Dr. Michael Brown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus gravida sem odio. Proin volutpat tincidunt rutrum. Maecenas ac arcu purus. Cras suscipit posuere metus quis condimentum praesent euismod sem quis

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus neceu ullamcorper mattis pulvinar.

Xarxes socials

Subcribe Our Newsletter