Team of Art

Inici / Projectes

nom llarg

Descripció del projecte

L’accessibilitat als llocs públics fa que els visitants discapacitats se sentin més inclosos. Pot aconseguir-se mitjançant l’adaptació dels edificis o la seva digitalització. Gràcies al COVID19, aquestes mesures s’han accelerat o modificat, molts museus han creat recorreguts i exposicions digitals per que els visitants puguin accedir des de les seves cases. El projecte se centra en les persones poc qualificades o amb necessitats especials i pretén apropar-los-hi el patrimoni de la UE proposant-los-hi una experimentació narrativa i visual de l’art i barrejada amb l’adquisició de coneixements bàsics.

El projecte d’Erasmus+ “Team of Art” desenvoluparà el “Museu Digital Europeu” que serà accessible als estudiants que mai han tingut contacte amb la cultura clàssica europea, tindrà exposicions virtuals, 120 obres d’art animades i un glossari de paraules clau d’art, amb vídeos de llenguatge de signes. Els associats també elaboraran materials de capacitació destinats als professionals (educadors, formadors i mediadors).

Objectius del projecte

Proporcionar una solució tècnica de baixa tecnologia i codi obert per a desenvolupar exposicions virtuals als professionals del sector museístic que treballen amb públics amb necessitats especials, a més de reforçar i ampliar les seves competències digitals i pedagògiques, en particular pel que fa a la integració.
Donar accés gratuït a recursos didàctics innovadors basats en el patrimoni cultural europeu a persones amb necessitats especials.

Resultats del projecte

Dossiers pedagògics i fitxes pràctiques

Una guia pedagògica per l’aplicació

Dr. Michael Brown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus gravida sem odio. Proin volutpat tincidunt rutrum. Maecenas ac arcu purus. Cras suscipit posuere metus quis condimentum praesent euismod sem quis

Llista d'enllaços

Subcribe Our Newsletter