Tudors

Inici / Projectes

nom llarg

Descripció del projecte

El projecte d’Erasmus+ TuDOrs, que va començar l’octubre de 2020, i tindrà una durada de 16 mesos, pretén millorar les competències de professors en llengües estrangeres per ensenyar a persones amb problemes d’aprenentatge. Els principals beneficiaris són els professors i educadors de llengües estrangeres i els proveïdors de cursos d’idiomes estrangers per a adults. També es beneficiaran adults amb dificultats d’aprenentatge i les institucions que treballen amb elles. A llarg termini es crearà un programa d’intervenció comú a nivell europeu perquè els professors de llengües estrangeres puguin fer front a dificultats d’aprenentatge.

Objectius del projecte

Augmentar la conscienciació i la millora de les competències de professors i educadors de llengües estrangeres, amb problemes d’aprenentatge.

Resultats del projecte

Conjunt de practiques i eines innovadores existents per ensenyar llengües estrangeres a persones amb problemes d’aprenentatge.
Curs de formació online.
Eina d’autoavaluació per a professors/educadors de llengües estrangeres.

Dr. Michael Brown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus gravida sem odio. Proin volutpat tincidunt rutrum. Maecenas ac arcu purus. Cras suscipit posuere metus quis condimentum praesent euismod sem quis

Llista d'enllaços

Subcribe Our Newsletter