SIEMDIG

Inici / Projectes

nom llarg

Descripció del projecte

Aquest projecte té com a objectiu donar suport als professors i promoure l’educació inclusiva proporcionant recursos digitals i instruccions per millorar la seva confiança en l’ús de la tecnologia a l’aula i en la creació de materials digitals. Es destaca la promoció de la comprensió, acceptació i empatia entre els joves alumnes per combatre l’exclusió social. Per als professors, els objectius inclouen millorar la competència digital, les estratègies de cerca de recursos digitals, l’avaluació crítica de les fonts i l’avaluació de la utilitat dels recursos. Per als alumnes, els objectius inclouen desenvolupar l’empatia, comprendre les emocions, discutir els sentiments, acceptar les diferències i adquirir competències clau i habilitats per a la vida.

Objectius del projecte

Proporcionar als professors eines digitals i instruccions per ajudar-los a utilitzar la tecnologia amb confiança i crear materials digitals.

Ajudar als alumnes (de 6 a 9 anys) a entendre, acceptar i preocupar-se els uns pels altres per evitar que les persones se sentin exclòsos. Tant els professors com els alumnes jugaran un paper important en això.

Resultats del projecte

A. Una col·lecció de recursos digitals amb instruccions sobre com utilitzar-los.
B. Una plataforma de narrativa on els alumnes poden simular virtualment com és ser exclòs.
C. Una guia per a professors i alumnes sobre com crear una cultura escolar inclusiva i donar suport als estudiants amb necessitats diverses tant dins com fora de l’escola.

Dr. Michael Brown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus gravida sem odio. Proin volutpat tincidunt rutrum. Maecenas ac arcu purus. Cras suscipit posuere metus quis condimentum praesent euismod sem quis

Llista d'enllaços

Subcribe Our Newsletter