Digital Inclusion

Inici / Projectes

nom llarg

Descripció del projecte

Avui en dia, sembla que tot avança i canvia ràpidament: les tecnologies, el mercat laboral, la forma en què ens comuniquem amb els altres… No obstant, les escoles avançen a un ritme molt més lent i no estan fent ús de totes les tecnologies disponibles per a fer les seves escoles més inclusives. Encara que molts centres escolars estan intentant adoptar noves pràctiques, no és habitual l’intercanvi d’experiències i pràctiques entre centres escolars a nivell nacional, ni molt menys a nivell internacional, la qual cosa facilitaria molt el procés.

Objectius del projecte

Reforçar les competències professionals dels professors que participen en l’intercanvi de pràctiques.

Promoure el concepte d’escola inclusiva i ajudar els professors a conèixer mètodes d’ensenyament innovadors per a augmentar la motivació.

Reduir el nivell d’agressivitat dels seus alumnes i educar-los en el respecte, els principis i valors morals de la UE amb les noves tecnologies com a eix central.

Resultats del projecte

Base de dades amb recursos pedagògics per a educadors incloent-hi unitats didàctiques. Hi ha 22 bones pràctiques
Plans d’acció: models pràctics preparats per aplicar-los. Hi ha 26 lliçons que fan referència a diverses activitats en matemàtiques, robòtica i anglès per a estudiants d’entre 9 i 13 anys.
Foto-manifest il·lustratiu i visual per a educadors amb recomanacions sobre els principis d’inclusió digital.

Dr. Michael Brown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus gravida sem odio. Proin volutpat tincidunt rutrum. Maecenas ac arcu purus. Cras suscipit posuere metus quis condimentum praesent euismod sem quis

Llista d'enllaços

Subcribe Our Newsletter