Social Economy for the Young

Inici / Projectes

nom llarg

Descripció del projecte

L’objectiu principal del projecte és el desenvolupament professional dels treballadors joves, el desenvolupament d’un treball juvenil de qualitat i el desenvolupament de les organitzacions a través de l’experiència de la mobilitat. En proporcionar als treballadors en l’àmbit de la joventut l’oportunitat d’aprendre mitjançant la formació i l’intercanvi d’experiències a través de l’organització de visites d’estudi, es crearan pràctiques individuals d’alta qualitat, el desenvolupament d’organitzacions i el desenvolupament del sistema de treball en l’àmbit de la joventut.

Objectius del projecte

  • Desenvolupament professional dels treballadors joves.
  • Desenvolupament d’un treball juvenil de qualitat.
  • Desenvolupament de les organitzacions a través de l’experiència de la mobilitat.

Resultats del projecte

Us presentem l’informe exhaustiu en anglès “Social Economy for the Young”, dirigida especialment als que treballen amb els joves diàriament en el seu impuls professional, social i educatiu.

Ha sigut elaborada per joves treballadors representants del Centre Europeu de Trobades “Fundacja Nowy Staw” (Lublin), i l’associació Open Europe, com a part del projecte de 12 mesos “Economia Social per als joves”. El projecte s’ha dut a terme en el marc del programa Erasmus+ (KA153-YOU-Mobilitat dels treballadors en l’àmbit de joventut, cofinançat per la Unió Europea.

Dr. Michael Brown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus gravida sem odio. Proin volutpat tincidunt rutrum. Maecenas ac arcu purus. Cras suscipit posuere metus quis condimentum praesent euismod sem quis

Arxius del projecte

Subcribe Our Newsletter