Dali 4 Youth

Inici / Projectes

nom llarg

Descripció del projecte

Art digital pel aprenentatge, la inclusió, la creació d’equitat i l’acceptació de la diversitat

L’esclat de la pandèmia de la COVID 19 va fer més evident que mai que la joventut no només depèn de les tecnologies en la perspectiva de “temps lliure” sinó en moltes altres. Molts educadors han assenyalat que l’art és un mitjà important per les persones per expressar-se per sí mateixes i connectar amb la resta. L’art va més enllà de la seva capacitat d’entretenir i ampliar l’habilitat de les persones per comunicar-se, per expressar i exterioritzar els seus pensaments i per crear llaços amb la seva comunitat.

El projecte té com a objectiu impulsar el coneixement i les competències dels joves treballadors, els quals en aquest nou camp d’art digital els ajudarà a simpatitzar amb la joventut i així reforçar la seva motivació, autoestima i a creure en ells mateixos, la qual cosa els portarà a tenir més possibilitats el Mercat Laboral i/o a tenir un paper actiu a la societat. Contribuirà a crear comunitats DIVERSES I INCLUSIVES millorat la qualitat de la feina dels joves, tant equipant als joves treballadors amb les competències i habilitats necessàries com empoderant a la joventut. El projecte posarà especial atenció en els sentiments d’integració de la joventut en la societat, prioritzant el DESENVOLUPAMENT D’HABILITATS DIGITALS A TRAVÉS DE LA CREATIVITAT I L’ART, i augmentant la consciència sobre la importància de la INCLUSIÓ SOCIAL entre XARXES joves. El projecte té com a objectiu potenciar les habilitats, competències i coneixements dels treballadors joves d’eines ICT, per crear entorns INCLUSIUS en les seves practiques diàries.

Objectius del projecte

Sensibilitzar als joves sobre la importància de la resiliència mitjançant la seva participació activa en activitats culturals i artístiques formals i informals.
Millorar la qualitat de la feina dels joves fent servir noves i innovadores eines que recolzen el potencial creatiu de la joventut.
Reforçar les eines i competències dels treballadors joves per augmentar la inclusió social de la joventut millorant l’accés dels mateixos al mercat laboral i millorar les seves eines i competències artístiques i creatives mitjançant noves eines i tecnologies.

Resultats del projecte

Un mapa d’eines i competències dels joves treballadors en el país de cadascun dels socis i a nivell Europeu.
Metodologia i marc d’entrenament del KIT de preparació online en Art Digital..
Un KIT de preparació Online per treballadors joves.
Un conjunt d’Insígnies Obertes (Open Badges) per a la validació de competències dels joves treballadors en un context informal i formal.

Dr. Michael Brown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus gravida sem odio. Proin volutpat tincidunt rutrum. Maecenas ac arcu purus. Cras suscipit posuere metus quis condimentum praesent euismod sem quis

Llista d'enllaços

Subcribe Our Newsletter