Qui som

Inici / Qui som

0 k +

Estudiants
ajudats
0 +

Projectes
realitzats

Introducció

La nostra història

L’Associació de Programes Educatius ‘OpenEurope’ és una organització sense ànim de lucre amb seu a Reus (Catalunya, Espanya) que té com a objectiu ajudar als joves i adults que treballen en àmbits relacionats amb la joventut a participar en programes educatius europeus.

Els nostres programes estan destinats al desenvolupament de les capacitats de comunicació, lideratge i ocupabilitat. Els projectes i iniciatives de la nostra associació estan orientats a aconseguir que educadors, professors, estudiants i la comunitat en general s’involucrin en projectes que busquen l’aprenentatge permanent.

Fomentem la participació de tots els membres de la comunitat en els nostres projectes i activitats, especialment en els àmbits de la responsabilitat cívica, la immigració, la tecnologia al servei de les persones o les ciutats intel·ligents, prestant especial atenció a reforçar la capacitat de les organitzacions no governamentals i dels voluntaris que treballen per a resoldre problemes socials.

0 +
Anys en funcionament ininterromput
0 +
Alumnes enviats l'estranger
0 +
Projectes europeus realitzats

Per què triar Open Europe

Com funcionem?

OpenEurope està acreditada pel Servei d’Ocupabilitat de Catalunya com un centre d’orientació, col·locació i formació per a coordinar les mobilitats i les pràctiques en empreses d’estudiants de formació professional en l’àmbit local, nacional i internacional.

L’associació coordina les pràctiques, la formació i les mobilitats, tant del personal com dels estudiants d’FP, en els camps de: turisme, restauració, biologia, audiovisuals, mecànica, accessibilitat, màrqueting, administració i finances, educació no formal i informal, entre altres.

OpenEurope també proporciona formació preparatòria, orientació i assessorament a estudiants d’FP, centres d’enviament i empreses d’acolliment.

Formació Personalitzada

Facilitem oportunitats de formació continuada, ocupació i treball als joves; potenciant l'autoestima i les seves capacitats en la societat europea.

Interculturalitat

Promovem l'intercanvi d'experiències i coneixements entre representants de cultures diferents, fomentant la solidaritat i el respecte; evitant l'aïllament social i la marginació dels immigrants.

Patrimoni

Organitzem trobades i xerrades dedicades a fets històrics. Difondre i promoure la llengua i la cultura del país, així com establir ponts de comunicació i intercanvi entre les diverses cultures.

Esport

Promovem els hàbits de vida saludable, la pràctica de l'esport entre els grups destinataris i desenvolupar noves metodologies i programes de tecnificació per a la millora contínua.