Qui som

Inici / Qui som

0 k +

Estudiants ajudats
0 +

Projectes realitzats

Introducció

La nostra història

L’Associació de Programes Educatius ‘OpenEurope’ és una organització sense ànim de lucre amb seu a Reus (Catalunya, Espanya) que té com a objectiu ajudar als joves i adults que treballen en àmbits relacionats amb la joventut a participar en programes educatius europeus.

Els nostres programes estan destinats al desenvolupament de les capacitats de comunicació, lideratge i ocupabilitat. Els projectes i iniciatives de la nostra associació estan orientats a aconseguir que educadors, professors, estudiants i la comunitat en general s’involucrin en projectes que busquen l’aprenentatge permanent.

Fomentem la participació de tots els membres de la comunitat en els nostres projectes i activitats, especialment en els àmbits de la responsabilitat cívica, la immigració, la tecnologia al servei de les persones o les ciutats intel·ligents, prestant especial atenció a reforçar la capacitat de les organitzacions no governamentals i dels voluntaris que treballen per a resoldre problemes socials.

0 +
Anys en funcionament ininterromput
0 +
Alumnes enviats l'estranger
0 +
Projectes europeus realitzats

Per què triar Open Europe

Com funcionem?

OpenEurope està acreditada pel Servei d’Ocupabilitat de Catalunya com un centre d’orientació, col·locació i formació per a coordinar les mobilitats i les pràctiques en empreses d’estudiants de formació professional en l’àmbit local, nacional i internacional.

L’associació coordina les pràctiques, la formació i les mobilitats, tant del personal com dels estudiants d’FP, en els camps de: turisme, restauració, biologia, audiovisuals, mecànica, accessibilitat, màrqueting, administració i finances, educació no formal i informal, entre altres.

OpenEurope també proporciona formació preparatòria, orientació i assessorament a estudiants d’FP, centres d’enviament i empreses d’acolliment.

Formació Personalitzada

Facilitem oportunitats de formació continuada, ocupació i treball als joves; potenciant l'autoestima i les seves capacitats en la societat europea.

Interculturalitat

Promovem l'intercanvi d'experiències i coneixements entre representants de cultures diferents, fomentant la solidaritat i el respecte; evitant l'aïllament social i la marginació dels immigrants.

Patrimoni

Organitzem trobades i xerrades dedicades a fets històrics. Difondre i promoure la llengua i la cultura del país, així com establir ponts de comunicació i intercanvi entre les diverses cultures.

Esport

Promovem els hàbits de vida saludable, la pràctica de l'esport entre els grups destinataris i desenvolupar noves metodologies i programes de tecnificació per a la millora contínua.

Have Questions? Contact Bridge Admissions Now!

Quick Answers

Frequently Asked Questions

Bridge offers a wide range of programs, including undergraduate and postgraduate degrees, as well as certificate and diploma courses in various disciplines.

Yes, Bridge offers scholarships and financial aid opportunities for eligible students based on academic merit and financial need.

Applying to Bridge is easy! You can fill out our online application form and submit the required documents through our website.

At Bridge, we believe in personalized education, and our student-to-faculty ratio ensures that each student receives individual attention and support.

Yes, Bridge provides online learning options, allowing students to access quality education from anywhere in the world.

Absolutely! Bridge encourages students to participate in various extracurricular activities, clubs, and organizations to enhance their overall learning experience.