Eurodesk

Inici / Eurodesk

Xarxa Eurodesk

Què és?

EURODESK és un servei d’informació sobre programes i iniciatives europees dirigit no sols a joves, sinó també a tots aquells que treballen en l’àmbit de la joventut. EURODESK centra la seva atenció a oferir informació relativa a les àrees d’educació, formació i joventut amb l’objectiu d’oferir un accés fàcil i ràpid a tots aquells que estiguin interessats en diferents activitats i iniciatives europees.

OpenEurope és el primer i únic punt multiplicador qualificat a la província de Tarragona de la xarxa europea EURODESK. Amb nosaltres trobaràs una manera útil i pràctica d’accedir de primera mà a aquesta informació que fomenta el sentiment d’identitat europea, així com un ventall d’oportunitats relacionades amb els programes europeus.

El Portal Europeu de la Joventut és una plataforma desenvolupada per la Comissió Europea en col·laboració amb la xarxa d’organitzacions nacionals EURODESK. És un dels principals proveïdors d’informació sobre polítiques i oportunitats per a joves europeus i professionals de l’àmbit de la joventut. En aquesta plataforma trobaràs recursos sobre voluntariat, aprenentatge, participació, cultura i creativitat, salut, inclusió social i pensament global, així com informació sobre viatges i el Servei Voluntari Europeu.

Formulari d'inscripció

Apunta't i coneix món

Nom complet del participant *
Data de naixement del participant *
Telèfon de contacte
Correu electrònic de contacte *
Has participat ja en algun Citybound? *
Preferència del lloc d'estada (si n’hi ha)
Observacions

Viu les mateixes experiències que ells!

Dubtes? Posa't en contacte amb els nostres experts

Respostes ràpides

Preguntes freqüents

Beques i pràctiques, voluntariat, treball, educació i formació, allotjament, informació turística i pràctica sobre els països participants en la nostra xarxa, mobilitat europea, intercanvis entre joves, socis potencials per a projectes europeus, els teus drets com a ciutadà europeu i tots els programes i iniciatives europees.

El Portal Europeu de la Joventut és una plataforma desenvolupada per la Comissió Europea en col·laboració amb la xarxa d'organitzacions nacionals EURODESK. És un dels principals proveïdors d'informació sobre polítiques i oportunitats per a joves europeus i professionals de l'àmbit de la joventut. En aquesta plataforma trobaràs recursos sobre voluntariat, aprenentatge, participació, cultura i creativitat, salut, inclusió social i pensament global, així com informació sobre viatges i el Servei Voluntari Europeu.

La xarxa EURODESK està formada per agents multiplicadors qualificats, oficines locals repartides per ciutats de tota Europa, que ofereixen als joves la informació que necessiten, tant en persona com a través de les eines de la seva xarxa. Aquesta xarxa sense ànim de lucre es va fundar en 1990 i actualment actua com a organització de suport per al programa Erasmus+.

Més de 35 països formen part de EURODESK, que compta amb més de 1.200 oficines en tota Europa. La xarxa EURODESK està creixent i només a Espanya hi ha 54 oficines oficials repartides per tot el país. Som l'únic punt d'informació oficial a la província de Tarragona.

EURODESK BRUSSELS LINK (EBL) és l'òrgan de coordinació de la xarxa EURODESK. Garanteix que les activitats dels diferents centres nacionals estiguin d'acord amb els objectius generals i la missió de l'organització. EBL ajuda a la Comissió Europea a desenvolupar i mantenir els portals d'informació, a garantir la qualitat dels diferents centres nacionals EURODESK i a més de proporcionar suport tècnic. En l'actualitat, més de 1.000 joves professionals posen en comú i difonen en el nostre nom informació sobre oportunitats d'aprenentatge i mobilitat per als joves a Europa.

El requisit és que tinguin 13 anys al començament de l'estada, així que si els compleix encara que sigui un dia abans d'anar-hi si pot apuntar-se.