SINE

Inici / Projectes

nom llarg

Descripció del projecte

Els drets de les persones amb discapacitat, inclòs el dret a la informació i a l’educació sobre la sexualitat, figuren en la Convenció de les Nacions Unides sobre els drets de les persones amb discapacitat, i han estat ratificats per la Unió Europea i tots els Estats membres.

dAmb l’expressió oberta sobre la sexualitat i les experiències sexuals positives o sensuals, les persones normalment se senten millor, tenen una imatge d’un mateix millor, es tornen emocionalment més forta i menys vulnerable a la violència sexual. Fins i tot poden reduir els medicaments en alguns casos. Les persones amb discapacitat tenen les mateixes necessitats i desitjos que altres persones, però sovint no tenen la possibilitat i l’oportunitat de viure plenament la seva sexualitat.

Conscient d’aquesta situació, el nostre projecte té com a objectiu millorar la salut general i el benestar psicològic de les persones amb discapacitat.

L’educació és una de les condicions per a l’autodeterminació i la capacitació i, per a crear les condicions d’accés a l’educació sexual, és necessari educar als professionals de la salut, als treballadors socials, als cuidadors, als educadors adults, als pares i a les persones amb discapacitat. Aquest projecte innovador pretén superar barreres i prejudicis en aquest sentit.

El grup objectiu de les sortides i recursos desenvolupats dins d’aquest projecte són:
Treballadors socials, cuidadors, tutors, familiars de persones amb discapacitat
Centres d’educació no formals i proveïdors de serveis
Associacions i ONG
Persones amb discapacitat
Polítiques

L’associació es compon de socis amb diferents orígens relacionats amb el tema del projecte i complementant-se mútuament. Entre els socis hi ha dues associacions de persones amb discapacitat, una associació que ofereix assistència psicològica, dues consultories i una ONG.

Objectius del projecte

Promoció de la inclusió social a través de camins d’aprenentatge no formals i informals d’un nou educador en l’assistència per a la millora de l’autoconsciència emocional i sexual de les persones amb discapacitat.

Difusió de la importància de donar suport a les persones amb discapacitat per a les habilitats relacionades amb les relacions interpersonals, la intimitat i les relacions íntimes i/o sexuals en tot un educador ben format.

Formació d’educadors especials amb coneixement suficient de les diferents formes de discapacitat i la seva relació amb les esferes emocional, sentimental i sexual.

Resultats del projecte

Curs online sobre sexualitat i persones amb discapacitat.

Lecturer Teaching

Dr. Michael Brown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus gravida sem odio. Proin volutpat tincidunt rutrum. Maecenas ac arcu purus. Cras suscipit posuere metus quis condimentum praesent euismod sem quis

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus neceu ullamcorper mattis pulvinar.

Xarxes socials

Subcribe Our Newsletter