SINE

Inici / Projectes

nom llarg

Descripció del projecte

Els drets de les persones amb discapacitat, inclòs el dret a la informació i a l’educació sobre la sexualitat, figuren en la Convenció de les Nacions Unides sobre els drets de les persones amb discapacitat, i han estat ratificats per la Unió Europea i tots els Estats membres.

dAmb l’expressió oberta sobre la sexualitat i les experiències sexuals positives o sensuals, les persones normalment se senten millor, tenen una imatge d’un mateix millor, es tornen emocionalment més forta i menys vulnerable a la violència sexual. Fins i tot poden reduir els medicaments en alguns casos. Les persones amb discapacitat tenen les mateixes necessitats i desitjos que altres persones, però sovint no tenen la possibilitat i l’oportunitat de viure plenament la seva sexualitat.

Conscient d’aquesta situació, el nostre projecte té com a objectiu millorar la salut general i el benestar psicològic de les persones amb discapacitat.

L’educació és una de les condicions per a l’autodeterminació i la capacitació i, per a crear les condicions d’accés a l’educació sexual, és necessari educar als professionals de la salut, als treballadors socials, als cuidadors, als educadors adults, als pares i a les persones amb discapacitat. Aquest projecte innovador pretén superar barreres i prejudicis en aquest sentit.

El grup objectiu de les sortides i recursos desenvolupats dins d’aquest projecte són:
Treballadors socials, cuidadors, tutors, familiars de persones amb discapacitat
Centres d’educació no formals i proveïdors de serveis
Associacions i ONG
Persones amb discapacitat
Polítiques

L’associació es compon de socis amb diferents orígens relacionats amb el tema del projecte i complementant-se mútuament. Entre els socis hi ha dues associacions de persones amb discapacitat, una associació que ofereix assistència psicològica, dues consultories i una ONG.

Objectius del projecte

TAKE ACTION és un projecte de dos anys que té com a objectiu augmentar les competències socials i cíviques dels joves europeus, en particular fomentant les capacitats dels professors d’escoles secundàries europees en proporcionar competències socials i cíviques als seus estudiants, millorant l’adquisició de competències socials i cíviques, fomentant el coneixement, la comprensió i la propietat dels valors i els drets fonamentals, mitjançant la transferència d’una millor pràctica basada en els Estats Units al context europeu.

Resultats del projecte

Informe sobre bones pràctiques: Analitza les millors pràctiques de 28 països europeus i ofereix informació de primera mà sobre la situació actual a la UE.
Enquesta a adults que treballen i/o conviuen diàriament amb persones amb discapacitat. sexualitat.
Informe exhaustiu sobre els problemes i necessitats quotidians als quals s’enfronta el grup destinatari del projecte, així com de les maneres d’abordar-los en el curs en línia desenvolupat en el marc del projecte.
Curs en línia: “Ajudar les persones amb capacitats diferents a millorar les seves necessitats emocionals i sexuals”.
Plataforma de coneixement: Inclou bones pràctiques, entrevistes, estudis de casos i testimoniatges.
Secció de preguntes freqüents.

Dr. Michael Brown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus gravida sem odio. Proin volutpat tincidunt rutrum. Maecenas ac arcu purus. Cras suscipit posuere metus quis condimentum praesent euismod sem quis

Llista d'enllaços

Subcribe Our Newsletter