ELTV

Inici / Projectes

nom llarg

Descripció del projecte

Cada vegada hi ha més sol·licitants d’asil i refugiats en els països europeus, que han d’aprendre l’idioma dels seus països d’acollida. Tot i així, aquestes necessitats d’aprenentatge sovint no s’aborden formalment i depenen de les ONG i els voluntaris.

L’objectiu d’aquest projecte és desenvolupar recursos de formació per a professors i voluntaris que ensenyen l’idioma del país d’origen als sol·licitants d’asil i als refugiats i crear recursos educatius online per a compartir, confrontar idees, pràctiques i enfocaments pedagògics i crear xarxes internacionals.

Objectius del projecte

Determinar i prioritzar les necessitats de formació en l’àmbit de l’ensenyament de la llengua materna als sol·licitants d’asil i als refugiats i crear un instrument d’autoavaluació.

Crear un esquema de treball que abordi les necessitats de formació i comunicació dels grups destinataris. – Desenvolupar un curs de formació per a educadors en els idiomes dels socis.

Identificar i utilitzar instruments per a avaluar l’impacte, que incloguin les dades i el feedback dels grups destinataris. – Crear un conjunt d’estudis de casos de cada país.

Compartir àmpliament els resultats i materials.

Resultats del projecte

Un estudi d’impacte sobre la metodologia i els recursos actualitzats amb estudis de cas.

Un conjunt de recursos digitals per a la seva utilització en al formació i el recolzament d’educadors i voluntaris que ensenyen el seu idioma matern a sol·licitants d’asil i refugiats.

Dr. Michael Brown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus gravida sem odio. Proin volutpat tincidunt rutrum. Maecenas ac arcu purus. Cras suscipit posuere metus quis condimentum praesent euismod sem quis

Llista d'enllaços

Subcribe Our Newsletter