GIAff4ID

Inici / Projectes

nom llarg

Descripció del projecte

El projecte GIAff4ID: Jocs per millorar l’afectivitat en joves amb discapacitat intel·lectual, vol trencar estereotips entorn de l’educació sexual i afectiva dels joves amb discapacitat. L’element clau per aconseguir-ho és proporcionar una educació de qualitat, difonent informació de forma que es tinguin en compte les diferents capacitats i necessitats d’aprenentatge, creant continguts personalitzables per capacitats variades i adaptables a diferents entorns i contextos.

El projecte pretén desenvolupar aquestes activitats basant-se en el joc i al mateix temps, produir materials per a treballadors juvenils sobre com utilitzar-los i adaptar-los al context en què treballen. La formació dels treballadors contribuirà a crear xarxes i a augmentar l’intercanvi de bones pràctiques entre les associacions juvenils en aquest àmbit.

Objectius del projecte

Augmentar la qualitat, la innovació i el reconeixement del treball juvenil reforçant la creativitat, les competències i el compromís social dels treballadors en l’àmbit de la joventut.

Millorar la comprensió del context per part dels treballadors en l’àmbit de la joventut i la seva capacitat per a sensibilitzar sobre el tema.

Desenvolupar jocs per als joves que treballen en l’àmbit de la joventut i materials de formació complementaris per als treballadors en l’àmbit de la joventut, amb l’objectiu de convertir els dos grups en promotors actius de la inclusió.

Enfortir els valors fonamentals europeus, en particular reforçar els principis clau de la llibertat, igualtat i drets humans dels JEMAD.

Promoure la integració de les persones amb discapacitat a la societat per garantir la seva participació en la vida comunitària.

Resultats del projecte

Conjunt d’eines d’orientació per a treballadors en l’àmbit de la joventut i cuidadors sobre l’ensenyament de l’educació sexual a joves amb discapacitat.

Conjunt de jocs sobre educació sexual per a joves amb discapacitat i materials didàctics per a treballadors juvenils i cuidadors.

Dr. Michael Brown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus gravida sem odio. Proin volutpat tincidunt rutrum. Maecenas ac arcu purus. Cras suscipit posuere metus quis condimentum praesent euismod sem quis

Subcribe Our Newsletter