Heart

Inici / Projectes

nom llarg

Descripció del projecte

L’ús de robots per ajudar als estudiants adults és un camp relativament nou, el qual ha mostrat resultats interesants. Els robots han estat desenvolupats per recolzar una amplia gamma d’activitats educacionals, incloent preparació per habilitats especifiques, aprenentatge d’idiomes, educació vocacional, continuació del desenvolupament professional i altres. Dispositius robòtics específics han estat desenvolupats per ajudar a estudiants amb discapacitat com ara, incloent discapacitats del desenvolupament, de l’aprenentatge i sensorials, trastorns de la comunicació, trastorns emocionals i del comportament i deficiències físiques.

La majoria de la investigació fins a la data correspon a l’ús de robots educacionals en educació escolar per nens i pocs projectes han centrat la seva atenció en l’educació d’adults. Aquest projecte anirà dirigit a tancar aquesta bretxa creant un pont entre l’educació i els sectors robòtics responsables d’ensenyar i preparar adults.

Grups destinataris
Educadors
Preparadors professionals
Estudiants adults (incloent estudiants amb discapacitat).
Parts interessades locals (establiments d’educació d’adults, agències del govern, investigadors, ONGs i industria professional).

Objectius del projecte

Millorar la capacitat dels educadors per proporcionar educació i preparació d’estudiants adults a través de l’ús de tecnologia robòtica.

Millorar la capacitat dels educadors per proporcionar l’educació i preparació que és específica per les necessitats dels estudiants amb discapacitat a través de l’ús de tecnologia robòtica.

Traçar el camp de la robòtica educativa i millorar la comprensió de les interconnexions entre tecnologies i practiques, rellevant per les necessitats dels estudiants adults.

Crear una xarxa internacional de preparadors i educadors amb coneixements específics en el camp de l’educació robòtica en els països associats.

Augmentar la cooperació entre l’educació d’adults, l’educació superior i els sectors robòtics a través de més ús dirigit de tecnologies robòtiques.

Augmentar la capacitat dels socis dels diferents països del projecte i millorar la cooperació entre ells.

Resultats del projecte

Base de dades i guia sobre robòtica educativa.

Curs de preparació online “Ús de Robots per Recolzar Resultats Educatius per Estudiants Adults”.

Cicle de Seminaris Web per Educadors en l’Ús d’Educació Robòtica.

Dr. Michael Brown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus gravida sem odio. Proin volutpat tincidunt rutrum. Maecenas ac arcu purus. Cras suscipit posuere metus quis condimentum praesent euismod sem quis

Llista d'enllaços

Subcribe Our Newsletter