Reset and Restart

Inici / Projectes

nom llarg

Descripció del projecte

La COVID-19 es preveu que deixarà uns 20 milions de casos i unes 500.000 morts, la ja declarada pandèmia ha generat una crisi laboral a arreu del món. Sent les persones amb baixos ingressos, els refugiats i immigrants, les persones de zones desfavorables, els discapacitats, les dones vulnerables i els joves a l’atur els col·lectius més afectats.

Avui en dia la UE, especialment Itàlia i Espanya, estan lluitant no només amb les crisis econòmiques, si no també amb una crisi social. La vida no serà com abans, i trobant-se en una situació de canvi continu, hem de reajustar i reiniciar les nostres vides i carreres.

Objectius del projecte

Proporcionar recolzament psicològic i orientació professional en el procés de la contractació laboral, i per tant el projecte es dirigeix directament als educadors d’adults, psicòlegs i mentors socials.

Resultats del projecte

Plans de formació adaptats al perfil professional comú dels educadors d’adults (TOT) en matèria d’orientació psicològica sobre el canvi de carrera.

Currículum de cursos online que ajudi a desenvolupar les habilitats de resolució lògiques i pràctiques. Aquest curs en línia estarà disponible en 5 idiomes.

Desenvolupar les competències i habilitats de 110 professionals de l’educació d’adults per convertir-se en consellers vocacionals utilitzant la formació de personal a curt termini i les mobilitats mixtes dels alumnes.

La eina “Orientació online en el canvi de carrera”, disponible en 5 idiomes diferents
Augment de la capacitat institucional de 5 organitzacions en 5 països.

Dr. Michael Brown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus gravida sem odio. Proin volutpat tincidunt rutrum. Maecenas ac arcu purus. Cras suscipit posuere metus quis condimentum praesent euismod sem quis

Llista d'enllaços

Subcribe Our Newsletter