ArteD

Inici / Projectes

nom llarg

Descripció del projecte

ArteD és una iniciativa que neix de la necessitat identificada per tres organitzacions juvenils de diferents països europeus de millorar el treball juvenil I potenciar la seva capacitat per convertir-se en una eina d’inclusió social i en un mitjà d’expressió artística. La pandèmia del COVID 19 també ha demostrat que els joves estan molt apegats a les noves tecnologies i són capaços de treure el màxim profit d’elles i utilitzar-les en una amplia gama de camps. De la mateixa manera, l’art ha demostrat tenir un paper essencial en la nostra societat, sent una forma d’expressió cultural, d’expressió personal i inclús una eina essencial per a la salut mental. La fusió d’aquests dos camps són com a resultat el concepte d’art digital, es encara un terreny per descobrir, un disciplina activa, la creença en un mateix i la potenciitització del treball dels joves com a motors per millorar la inclusió social en al joventut.

Objectius del projecte

La formació de treballadors juvenils en noves tècniques i estratègies per treballar amb els NEET, per promoure la inclusió social i l’accés al món del treball a través de l’expressió artística amb els nous formats digitals.

Revaloritzar el potencial artístic i creatiu del joves, en un context en el que les tendències educatives, l’oci i el treball de les noves generacions van de la mà d’una revolució tecnològica i digital.

Resultats del projecte

KIT de formació online per a treballadors juvenils – que es basarà en un conjunt d’Insignies Obertes per a la validació de les competències dels treballadors juvenils en contextos no formals i informals.

Un joc d’entrenament online per a Joves Artístes Digitals

Dr. Michael Brown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus gravida sem odio. Proin volutpat tincidunt rutrum. Maecenas ac arcu purus. Cras suscipit posuere metus quis condimentum praesent euismod sem quis

Llista d'enllaços

Subcribe Our Newsletter