Epatterns

Inici / Projectes

nom llarg

Descripció del projecte

El projecte “E-PATTERNS” té com a objectiu donar suport als petits professionals de les ONG que necessiten perfeccionar els seus coneixements en matèria de TIC i finances (pressupostos, planificació anticipada, elecció de productes i utilització d’assessorament independent) per a que es desenvolupin competències estratègiques en matèria de recaptació de fons, que són fonamentals per la realització de qualsevol projecte social, mitjançant la creació de la plataforma d’aprenentatge electrònic per perfeccionar les pràctiques de recaptació de fons i els coneixements financers digitals en la gestió de les ONG. La recaptació de fons (com l’educació financera) requereix un enfocament ampli: les tècniques empresarials, l’anàlisi financer, els coneixements digitals i la creació de marques són necessaris per els projectes socials.

Objectius del projecte

Donar suport a projectes concrets d’ONG en cada país associat, millorant també la flexibilitat laboral dels adults de les ONG que s’enfronten al problema del “hop-in/hop-out” en relació amb el mercat de treball.

Formar adults poc qualificats i desenvolupar les seves competències en matèria d’educació financera/recollida de fons mitjançant eines simplificades de TIC creant un marc educatiu pas a pas connectat al sistema Open Badges

Donar suport als projectes locals que els incuben mitjançant accions preparatòries de recaptació de fons (o mitjançant el finançament col·lectiu, la creació d’associacions, la planificació de pressupostos, etc.)

Crear una plataforma web que albergui una eina interactiva online pas a pas per guiar als usuaris del grup objectiu a realitzar un pla de recaptació de fons, on es puguin formar/consultar millor les preguntes freqüents/orientació. La qualificació de l’aprenentatge s’emetrà a través del sistema d’Open Badges.

Definir/desenvolupar una eina d’autoevaluació per a la digitalització de les ONG amb la finalitat de definir les àrees de treball i els patrons de formació dins de les organitzacions.

Resultats del projecte

Eina d’autoavaluació per al diagnòstic de les habilitats de captació de fons dins d’una organització sense ànim de lucre.
Unitats de formació per donar suport a adults amb baixa qualificació en TIC i alfabetització financera, així com SNGOs en l’actualització dels seus operadors culturals a través d’eines TIC/gestió/financeres amb podcasts per enriquir l’experiència de l’usuari
Material de la caixa d’eines de formació
Directrius per als operadors SNGO

Dr. Michael Brown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus gravida sem odio. Proin volutpat tincidunt rutrum. Maecenas ac arcu purus. Cras suscipit posuere metus quis condimentum praesent euismod sem quis

Llista d'enllaços

Subcribe Our Newsletter