Move and Act

Inici / Projectes

nom llarg

Descripció del projecte

El projecte Move and Act pretén implicar als joves, especialment als dels entorns marginals i ajudar-los a desenvolupar les seves habilitats artístiques i digitals. Els grups destinataris d’aquest projecte són joves amb discapacitat, que no estudien ni treballen, immigrants, i joves relacionats amb les arts, professionals o aficionats per ser grups més vulnerables afectats per la recent pandèmia i la crisi econòmica de l’última dècada que va assotar a la majoria dels països europeus. S’espera que els resultats i activitats de Move and Act repercuteixin i millorin l’ocupabilitat dels beneficiaris.

Objectius del projecte

  1. Desenvolupar habilitats artístiques (arts visuals) i digitals (disseny 3D, impressió i escaneig) per a joves de zones marginals.
  2. Crear una xarxa de joves en risc d’exclusió social, proporcionar eines d’emprenedoria, compartir interès per les arts visuals.
  3. Donar als joves de zones marginals l’oportunitat d’alçar la seva veu per parlar dels reptes personals o els de les seves comunitats a través d’un concurs i una exposició en línia de PhotoVoice.

Resultats del projecte

Programa de formació Move & Act (competències artístiques i digitals.

Centre digital Move and Act

Concurs i exposició Move & Act PhotoVoide en línia.

Dr. Michael Brown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus gravida sem odio. Proin volutpat tincidunt rutrum. Maecenas ac arcu purus. Cras suscipit posuere metus quis condimentum praesent euismod sem quis

Llista d'enllaços

Subcribe Our Newsletter