OpenYourEyes

Inici / Projectes

nom llarg

Descripció del projecte

En l’era dels Nous Mitjans i en aquesta situació de pandèmia estem constantment envoltats de tota mena d’informació, des de temes polítics fins a anuncis i màrqueting, que ens arriba sense cap filtre més que la nostra pròpia capacitat d’avaluar críticament la seva validesa. El projecte Open Your Eyes es dirigeix específicament a aprenents i educadors adults i busca millorar les seves habilitats digitals proporcionant-los eines per identificar notícies falses i lluitar contra la propagació de la desinformació en línia. El 2020 quan la situació a tot el món canvia vam decidir actualitzar l’objectiu i els resultats del projecte i fer més per estar al dia i seguir la situació canviant amb la pandèmia.

Objectius del projecte

“Open Your Eyes: Fake News for Dummies” és un projecte KA2 Erasmus + de dos anys que busca millorar l’alfabetització digital dels alumnes adults proporcionant-los eines per identificar notícies falses i lluitar contra la propagació de la desinformació en línia. Després de compilar una base de dades de bones pràctiques, els socis del projecte capacitaran educadors d’adults que, al seu torn, formaran a estudiants adults. Les dades i les iniciatives recopilades romandran disponibles al lloc web del projecte per a ús personal i referències futures.

Resultats del projecte

Base de dades “Check IT Out”: una col·lecció de bones pràctiques i iniciatives que permet als usuaris desenvolupar un enfocament crític del consum de notícies i desencadenar el seu sentit crític cap a aquesta qüestió.
Una formació presencial de 3 dies per a educadors adults en anglès
Metodologia i un manual per als laboratoris “Check it out” per ajudar els adults a desenvolupar les seves habilitats crítiques i digitals.

Dr. Michael Brown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus gravida sem odio. Proin volutpat tincidunt rutrum. Maecenas ac arcu purus. Cras suscipit posuere metus quis condimentum praesent euismod sem quis

Llista d'enllaços

Subcribe Our Newsletter