Parents United

Inici / Projectes

nom llarg

Descripció del projecte

El nostre projecte vol facilitar la col·laboració dels pares de persones amb discapacitat a impartir millors pràctiques a l’educació sexual i la inclusió social dels seus fills. Es tracta d’oferir als pares i cuidadors la informació i les eines que necessiten per entendre la sexualitat dels fills.

Volem donar a les persones amb discapacitat allò que necessiten per reconèixer les seves necessitats i desitjos inherents, descobrir la seva intimitat i sexualitat i viure vides satisfactòries. Podem crear una societat més inclusiva que valori i doni suport a les diverses necessitats i desitjos de totes les persones, promovent la inclusió social i l’educació sexual per a tothom.

Objectius del projecte

El nostre objectiu principal és la promoció de la inclusió de les persones amb discapacitat mitjançant vies d’aprenentatge formals i informals dels pares per ajudar a millorar l’autoconeixement emocional i sexual dels seus fills. Volem difondre la importància d’ajudar les persones amb discapacitat per donar-vos les eines necessàries per aprendre a millorar les vostres habilitats interpersonals, d’intimitat i de relació íntima i/o sexual amb l’ajuda dels pares.

Amb relació a la formació dels pares, volem oferir coneixements i les eines necessàries per iniciar una conversa amb relació a l’esfera afectiva, sentimental i sexual dels seus fills. D’aquesta manera, dotem les persones amb discapacitat d’una educació sexual i facilitem el procés d’inclusió social de tots els implicats en la millora d’aquestes àrees.

Resultats del projecte

– Preparar i impartir cursos d’educació sexual per a pares de fills amb discapacitat.
– Elaborar material de preguntes i respostes per a pares, a fi d’ajudar-los a proporcionar als fills informació precisa.
– Desenvolupar sessions d’educació sexual per a famílies per tal de fomentar el diàleg intergeneracional.
– Adreçar-se als pares mitjançant activitats acompanyades.

Dr. Michael Brown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus gravida sem odio. Proin volutpat tincidunt rutrum. Maecenas ac arcu purus. Cras suscipit posuere metus quis condimentum praesent euismod sem quis

Llista d'enllaços

Subcribe Our Newsletter