Mobilities

Home / Mobilities

International Mobilities

What is it?

Les mobilitats són intercanvis internacionals de 7 a 15 dies perquè adolescents, joves i treballadors de l’àmbit de la joventut es reuneixin en un altre país i debatin sobre temes relacionats amb la identitat i els valors de la Unió Europea. Aquest programa, finançat per la Unió Europea, té com a objectiu fomentar la mobilitat i l’aprenentatge intercultural, així com millorar les habilitats lingüístiques dels participants.

Els participants han de ser treballadors, tenir una mentalitat oberta i estar motivats per a conèixer a gent de tota Europa. Es requereix l’ús de l’idioma anglès per a comunicar-se amb els coordinadors i participants del projecte, per la qual cosa es recomana tenir fluïdesa en l’idioma, encara que no s’exigeix cap certificat oficial.

Hi ha dos tipus de mobilitats:

  • Per a joves de 13 a 17 anys, els intercanvis són coordinats per un youth leader amb experiència, i els participants han de tenir un nivell bàsic d’anglès per a poder comunicar-se amb els altres participants i amb els monitors de joventut.
  • Per a majors de 18 anys, es requereix un nivell d’anglès alt per a poder comunicar-se amb els altres participants, debatre sobre els temes, entendre les normes, etc.

Registration form

Sign up and see the world

Nom complet del participant *
Data de naixement del participant *
Telèfon de contacte
Correu electrònic de contacte *
Observacions

Live the same experiences as them!

Questions? Contact our experts

Quick answers

Frequently asked questions

Les mobilitats estan disponibles en diferents èpoques de l'any i en diferents països de tota Europa. La temàtica és variada i té com a objectiu principal la identitat europea. Alguns dels temes poden ser identitat cultural, folklore, tecnologia, inserció laboral, transport públic, educació no-formal o formal.

Els projectes de mobilitat estan cofinançats per la Unió Europea, cosa que significa que la majoria de les despeses principals estan coberts. Els participants només han d'abonar les taxes i despeses de gestió del projecte, que s'especifiquen en el contracte de participació.

En el cas dels menors d'edat, és necessari que els tutors legals siguin presents al moment de signar el contracte.

Omplint aquest formulari.

És important que estiguis atent i segueixis la nostra pàgina de Facebook "Treball, Estades i Formació – OpenEurope" per a estar informat sobre les oportunitats disponibles a cada moment