FOCUS

Inici / Projectes

nom llarg

Descripció del projecte

El projecte FOCUS té com a objectiu proporcionar als professors de llengües estrangeres a les escoles primàries les eines necessàries, com ara jocs educatius digitals, per a aplicar el mètode ABJ (Aprenentatge Basat en Jocs) en l’ensenyament de llengües estrangeres als nens amb dificultats d’aprenentatge. Aquest projecte millorarà els coneixements, habilitats i competències dels professors de llengües estrangeres en l’ensenyament a nens (6-12 anys) amb dificultats d’aprenentatge utilitzant mètodes ABJ reforçant les seves habilitats toves i transversals en relació amb la inclusió d’alumnes amb dificultats d’aprenentatge.

Objectius del projecte

O1. Dotar als professors de llengües estrangeres de tècniques, mètodes i instruments didàctics innovadors per a ensenyar eficaçment a nens amb dificultats d’aprenentatge.
O2. Introduir mètodes d’ensenyament nous i innovadors, com l’aprenentatge digital basat en jocs, entre els professors de llengües estrangeres.
O3. Capacitar i actualitzar la metodologia dels professors de llengües estrangeres per a ensenyar a nens (de 6 a 12 anys) amb dificultats d’aprenentatge.
O4. Sensibilitzar als professors de llengües estrangeres sobre les dificultats d’aprenentatge i el seu impacte en l’ensenyament de llengües estrangeres.

Resultats del projecte

R1. Base de dades digital “FOCUS in Practice”, l’objectiu de la qual és proporcionar als professors de llengües estrangeres les millors eines i pràctiques per a ensenyar a nens amb dificultats d’aprenentatge.
R2. Jocs Educatius Digitals, que seran una sèrie de Jocs Educatius Digitals originals adequats a l’edat dels alumnes (6-12 anys), que els professors de llengües estrangeres podran utilitzar a l’aula.
R3: Programa de Formació En línia “FOCUS in Foreign Languages”, per a formar a professors de llengües estrangeres en la identificació de dificultats d’aprenentatge, ensenyar a aprendre a nens amb dificultats d’aprenentatge i familiaritzar-se amb el mètode ABJi com aplicar-lo en l’ensenyament a nens amb dificultats d’aprenentatge.
R4. Les eines de difusió i explotació (com el lloc web del projecte, butlletins informatius, etc.) i les activitats (com l’organització d’esdeveniments multiplicadors, conferències, etc.) tenen com a objectiu augmentar la conscienciació sobre la importància d’utilitzar mètodes específics i innovadors a l’hora d’ensenyar llengües estranger

Dr. Michael Brown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus gravida sem odio. Proin volutpat tincidunt rutrum. Maecenas ac arcu purus. Cras suscipit posuere metus quis condimentum praesent euismod sem quis

Subcribe Our Newsletter